Az első köztisztviselő üzenete

A közigazgatás szakmai fóruma

Cikkek / Jegyző státusza

Az első köztisztviselő üzenete

II. évfolyam, 1. lapszám
Szerző(k):
Orbán Viktor
miniszterelnök



TISZTELT OLVASÓK!

Aki összegez, az könyvet ír, aki majdani összegzéseket készít elô, az lapot indít. Az újjáéledt jegyzôségi rendszerben dolgozók és mindazok, akik segítik a helyi önkormányzat és az állami közigazgatás együttmûködését, munkájukkal megkönnyítik a polgárok életét. Ahhoz, hogy a helyi önkormányzatok és az állami közigazgatás együttmûködése zavartalan legyen, új ötletekre, találékonyságra és leleményre van szükség.

Reményeim szerint a most induló folyóirat ebben az egyensúlyteremtô munkában fogja segíteni a jegyzôket. Nemcsak tájékoztat, hanem egyúttal viszonyítási pontokat ad.

Orbán Viktor

 


Ez a szakmai folyóirat – amely a Jegyzôk Országos Szövetségének és a Városi Jegyzôk Egyesületének kezdeményezésére született – új lehetôségeket teremt. Lehetôvé teszi a jegyzôi feladatokkal kapcsolatos szakmai kérdések megvitatását, és egyúttal olyan fórum létrejöttét jelentheti, amely komoly véleményformáló tényezô lehet minden olvasója számára. Végül pedig ez a kiadvány közvetve a kormány munkáját is nagymértékben segítheti, hiszen sajátos területre enged bepillantást, amelynek létminôsége a mindenkori kormány alapvetô felelôssége.

Örömmel ajánlom minden Olvasónak az újonnan induló folyóiratot, a kitûzött célok megvalósításához pedig sok sikert kívánok.

Kategória

Könyvajánló

Facebook Pagelike Widget

 

1037 Budapest, Montevideo utca 14.
Tel.: +36 1 340 2304
Fax: +36 1 349 7600
E-mail: info@orac.hu

Weboldal: orac.hu

Szakmai partnerek

Jegyzők Országos Szövetsége (JOSZ) – www.josz.eu

Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége – www.kozszov.org.hu